Fondsenwerving

Alle gelden komen ten goede aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Organisatoren en deelnemers krijgen tot en met 29 oktober 2017 de gelegenheid om donatiegeld bijeen te brengen. In de nacht van 28 op 29 oktober zal het voorlopige donatiebedrag bekend gemaakt worden. Het is nog mogelijk om tijdens of na de Wintertijd Challenge te doneren. Begin november 2017 zal het definitieve donatiebedrag gecommuniceerd worden.

Om jullie een handje te helpen, staan hiernaast handige voorbeelden van een donatieformulier, persbericht, wervingsbericht- en bedankbericht en e-mailhandtekening.

Ook hebben wij een hele handige toolkit opgesteld voor organisatoren en voor deelnemers. Hierin zitten tips & tricks en inspirerende acties. Een erg handig hulpmiddel voor een succesvolle challenge!

 

Opbrengst

Dit jaar draagt de opbrengst van de Wintertijd Challenge bij aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het WKZ in Utrecht, zodat er in de toekomst nog meer kinderen met een mogelijke spierziekte gebruik kunnen maken van gecentraliseerd onderzoek en diagnosestelling. Met de extra kennis en data die hieruit voortvloeit kan er vervolgens nog meer onderzoek worden gedaan om spierziekte uiteindelijk de wereld uit te helpen.

Het donatiegeld komt volledig ten goede aan het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het WKZ te Utrecht.

Downloads:

Toolkit organisatoren Tips & Tricks voor het organiseren van een succesvolle Challenge! Download
Toolkit deelnemers Tips & Tricks voor fondsenwerving! Leuke voorbeelden van acties en een erg handig hulpmiddel! Download
E-mailhandtekening Download
Donatieformulier Download
Sponsorformulier Download
Wervings- en bedankbericht Download
Voorbeeld persbericht Download