Inspiratie 2016

 In 2016 hebben er vele inspirerende challenges en sponsoracties plaatsgevonden.

 

PSV: Fietsen van Arnhem naar Eindhoven

Nadat de deelnemers eerst hun favoriete voetbalclub hebben aangemoedigd tijdens de wedstrijd Vitesse – PSV zijn ze rond 22:30 uur op de fiets gesprongen om terug naar Eindhoven te fietsen. Een toertocht van een kleine honderd kilometer. Rond kwart voor drie ’s nachts kwamen de PSV’ers, met Phoxy voorop, het eigen Philips Stadion binnen gereden, waar ze onder meer door Spieren voor Spieren ambassadeur én PSV-supporter Pieter van den Hoogenband werden opgewacht om het voorlopige eindbedrag bekend te maken.

 

TOTAL EXCERCISE

Zondagnacht 30 oktober vond tussen 02.00 en 03.00 uur de Total Exercise Militairy Outdoor Fitness Challenge plaats op het terrein van SnowWorld Zoetermeer. Jody Simons, Dennis Eckhardt en Danielle van den Akker overhandigden namens Total Exercise een cheque ter waarde van € 11.452,- aan directeur Marjolein Bolhuis-Eijsvogel en Spieren voor Spieren ambassadeur Joël Veltman. Ook zij deden volop mee aan de challenge.

Met 81 deelnemers is er een uur lang gefitnest, "bootcampen", met een militair tintje. De workout werd verzorgd door militairen en oud-militairen onder leiding van Total Exercise, specialist in Obstacle Cours Running. De warming-up werd verzorgd door Lars Schuijling van SnowWorld Healthclub. De mooie opbrengst is door sponsoren en donateurs van de deelnemers bij elkaar gebracht.

 

SOESTER 5-KAMPY BY NIGHT

Meer dan 35 deelnemers en even zoveel supporters lagen om klokslag 2:00 uur 's nachts niet op bed, maar zij waren actief voor de Wintertijd Challenge. De Challenge leverde een mooie opbrengst van €6603,- op. Janne Pijnenborg, wethouder sport van de gemeente Soest overhandigde namens Rosalie van der Velden, onze eigen kind-ambassadeur, de cheque aan Barbara de Loor, oud-topschaatster. De sporters deden een inspannende vijfkamp of renden of wandelden een uur lang rondjes.

Na afloop kwam Jessica Egbers, organisator van deze Challenge lovende woorden tekort om de deelnemers te bedanken. Haar bedankwoord geeft een mooi verslag van de enerverende avond waar de deelnemers het, ondanks de fikse inspanningen, prima naar de zin hadden. Verheugend was het dat ook veel jeugdige deelnemers actief hebben meegedaan.

Jessica Egbers vatte het evenement als volgt samen: "Dan is het voorbij, daar waar de organisatie nachten voor "wakker" heeft gelegen...en dan lig je weer wakker, maar nu alleen nog maar met een glimlach door dit unieke moment! Alle deelnemers bedankt voor hun bijdrage in welke vorm dan ook. Zonder jullie had deze challenge niet bestaan en was dit prachtige bedrag niet bij elkaar gesprokkeld voor kinderen met een spierziekte. Wij zijn trots."