Zwemmen

In de nacht van 28 op 29 oktober 2017 vindt de 7e editie van de Wintertijd Challenge plaats. Tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd wordt er op meer dan 100 locaties in Nederland gesport om geld in te zamelen voor de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om overdag of in dit weekend een speciale kidschallenge te organiseren.  

Bekijk het overzicht voor leuke zwemchallenges of bedenk zelf een unieke challenge!

Organiseer een challenge

 

Baantjes trekken

Laat de deelnemers zoveel mogelijk baantjes zwemmen binnen een uur en zet een topprestatie neer! Vraag de deelnemers om zich te laten sponsoren per gezwommen baan. Zorg voor oppeppende muziek en vraag de lokale bakker om wat lekkers te sponsoren voor tussendoor en na afloop.

 

Zwemestafette

Organiseer een zwemestafette voor jong en oud, waar zoveel mogelijk teams, zoveel mogelijk van te voren gesponsorde baantjes proberen te zwemmen.

 

Aquabootcamp

Aquabootcamp is een uitdagende training met veel verschillende oefeningen. Het is bij uitstek geschikt voor zowel geoefende als niet-geoefende zwemmers en is voor jong en oud.

 

Aquadisco

Dansen in je badkleding! Zorg voor leuke muziek, discolichten en natuurlijk deelnemers. Op deze manier is het een stuk leuker om baantjes te zwemmen.

 

Organiseer een challenge

Downloads:

Toolkit organisatoren Tips & Tricks voor het organiseren van een succesvolle Challenge! Download